O NAMA

U Stolariji Hrast već trideset pet godina trudimo se da pravimo bolje domove i lepše okruženje za naše klijente. Dizajn enterijera stolarije “Hrast” odlikuje se drvetom. Firma je ostala dosledna svojim korenima u tradiciji, usklađena sa modernom tehnologijom. Naši proizvodi su kobinacija najboljeg kvaliteta drveta, a u izradi velika pažnja se posvećuje detaljima. Mi proizvodimo nameštaj po meri. Kupci od nas mogu da očekuju uzimanje gotovih mera na lokaciji, potpuna tehnička podrška i montiranje gotovih prozora, vrata ili nameštaja.

Stolarija Hrast je porodični biznis.

1952.- Zvonko Holjevac je osnovao stolarsku radionicu u Sremskoj Mitrovici. Zajedno sa saradnicima izrađuje prozore, vrata, nameštaj za dom i drveno stepenište. Za izadu nameštaja pretežno koristi drvo.

1991.- Egon Holjevac otvorio je stolarsku firmu “Hrast”.

– Glavno tržište na kojem radimo je Srbija kao i zemlje regiona i EU.

USLUGE DIZAJNa ENTERIJERA I NAMEŠTAJA

Svaki klijent je poseban a enterijer jedinstven. Naši stambeni prostori stavljaju fokus na vaš način života i vaše potrebe sa akcentom na atmosferu koja vas okružuje. Nudimo savete, sugestije i vizuelne predloge postojeće produkcije zarad postizanja idejnog rešenja željenog enterijera.

Dizajn enerijera: doma, poslovnih prostora, prodavnica i ugostiteljskih objekata