KUHINJE PO MERI

Kuhinja je danas centar okupljanja porodice i prijatelja, dizajnirana prema potrebama svakodnevnog života ali i za zabave i proslve. Kuhinja je zaista fokus kuće.

DIZAJN, PROJEKTOVANJE I IZRADA KUHINJE

Dodatna usluga u našoj firmi je konsultacija sa dizajnerima i potpuna izrada projekta za vašu kuhinju. Prema vašim inputima mi dizajniramo kompletnu kuhinju. Bez obzira da li se kuhinja dizajnira tako da odgovara stilu doma ili je plan zaseban, možete je učiniti vašim ličnim odrazom a mi vam možemo pomoći u tome.

Stilovi kuhinje

Klasični stil kuhinje


Kuhinja klasičnog stila odlikuje bezvremenska lepota i dugotrajnost. . Njihove arhitektonske karakteristike podsećaju na evropske i američke stilove 19. i početka 20. veka. Detalji ih čine elegantnim i luksuznim, tradicionalna kuhinja je topla i elegantna. Tradicionalne kuhinje često karakterišu drveni ormari sa ili bez staklenih vrata, granitne ili druge kamene ploče Na kuhinju je moguće dodati unikatan ručni duborez.

Moderno-klasični dizajn kuhinje


Moderna klasična kuhinja češće zamenjuje gornje ormariće policama. Cilj je stvaranje otvorenog i prozračnog prostora. Ovo je elengantan stil koji odgovara svakom domu. Skladištenje se odvija u zatvorenim blokovima ormara, takvom vrstom odlaganja vaša kuhinja uvek ostavlja utisak sređene i organizovane prostorije.

Savremeni dizajn kuhinje


Kuhinju savremenog dizajna odlikuju minimalistički elementi neutralnih paleta boja.

ODRŽIVOST

Izdržljivost je glavni fokus našeg proizvoda. Posvećeni smo pružanju proizvoda kupcima koji traju.

Drvo je po prirodi prirodni izolator i zbog svog kapaciteta skladištenja ugljenika ono je najbolji osnovni materijal na tržištu koji pomaže vašim prozorima i vratima da minimiziraju uticaj na životnu sredinu. U kombinaciji sa staklom visokih performansi, nudi odličnu izolaciju od gubitka toplote, osiguravajući menju potrošnju energije.

Stoga smo uvereni da ne samo da pomažete u očuvanju životne sredine odabirom drveta već i ukazujete na dodatnu posvećenost planeti donošenjem ekološki prihvatljive odluke.