Opremanje enterijera

Drveni-ALU prozori

Drveni prozori u Stolariji Hrast su izuzetno energetski efikasni sa visokim toplotnim performansama. Drvo igra važnu ulogu u zdravom stanovanju jer može da apsorbuje višak vlage u vazduhu delujući kao prirodni regulator vlažnosti. Drveni prozori savršeno odgovaraju zameni prozora ili planiranju u izgradnji stambenih zgrada, kuća ili poslovnih objekata. Naši prozori se nude i u varijanti sa aluminijumskim opšivkom za ljude koji vole moderniji izgled.

Drveni prozori za zdravo životno okruženje

Drveni prozori obloženi aluminijumom pružaju njegovoj izdržljivosti i otpornosti na vremenske uslove, njegovoj dugotrajnost i termičkim performansama. Zanimljiv dizajn objekta nudi upravo ovaj prozor čiji izgled u enterijeru zadržava tekturu drveta a spolja je obložen aluminijumom koji se bojom prilagođava želji kupca. Po potrebi se može opremiti sa drvostrukim ili trostrukim staklom.
Drveni profil spolja obložen aluminijumskom opšivkom
Klasični izgled drvenih prozora
Varijanta drvenih prozora bez aluminijumske opšivke

Dostupni su i kao balkonska vrata koja su često integrisana sa prozorima sobe.

Vrste drveta u kojima je dostupan:

Glavna sirovina koju koristimo za proizvodnju nameštaja je drvo. Performanse drveta je teško nadmašiti jer nudi mnoge ekološke prednosti u odnosu na druge materijale, posebno u građevinarstvu. U Stolariji Hrast za izradu Euro drvenih prozora dostupne su varijante od troslojno lepljenog masiva jelovog, smrekovog drveta i masiva hrasta. Završna obrada je premazivanje sadolinom, uljem i lakom.

Smrekva

Hrast

Jela

Dodatni benefiti